Bruggen en Verkeer

VERTIC's COMBIRAIL inclined fall protection rail system

Nederland is het land van water. Als één van de grootste handels- en distributielanden in de wereld betekent dit veel verkeer en bruggen die over onze waterwegen heen moeten. De functionaliteit hiervan is natuurlijk essentieel want zonder transport staat alles stil. Onderhoud en inspecties van deze bruggen wordt hiervoor dagelijks op hoogte uitgevoerd.

 

Comfortabel en betrouwbaar

 

Bruggen zijn er in vele soorten en maten en vaak moeilijk toegankelijk bij werkzaamheden op hoogte. Wij hebben een uitgebreid assortiment veiligheidsvoorzieningen welke speciaal zijn ontwikkeld voor diagonale toepassingen zoals bruggen.

Uitgangspunt voor de engineers van VERTIC is altijd dat de valbeveiliging soepele, comfortabele en veilige geleiding biedt tijdens de op- en neerwaartse verplaatsing van de gebruiker. Tevens is het een vereiste dat de gebruiker de valbeveiliging kan gebruiken om zichzelf te positioneren.

 

Altijd een veilige oplossing

 

Naast een compleet assortiment standaard oplossingen voor het veilig werken op hoogte op bruggen kan ook maatwerk worden geboden. Uiteraard is de kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd omdat alle oplossingen van VERTIC volledig gecertificeerd zijn bij oplevering.

Voor ieder type brug kan hierdoor geheel naar wens van de gebruiker een passende oplossing tegen valgevaar worden geboden.

Onze projecten

    Retour en haut