Stadions en Pretparken

Aerial view of the Parc des Princes - Stadiums & Events VERTIC

Stadions en pretparken variëren sterk in omvang, functie en architectuur. Om de veiligheid voor eigen medewerkers en het publiek te kunnen garanderen, worden er regelmatig inspecties en onderhoudswerkzaamheden op hoogte uitgevoerd.

 

Professioneel en collectief gebruik

 

Wij hebben als specialist in veilig werken op hoogte een compleet assortiment gebruiksvriendelijke valbeveiligingsoplossingen ontwikkeld, specifiek voor activiteiten in stadions of attracties van pretparken. Deze systemen zijn zowel door professionele als ondeskundige gebruikers zeer goed toepasbaar.

Immers de specialist moet zijn werkzaamheden comfortabel en zonder beperkingen kunnen uitvoeren en de niet deskundige moet bij eventuele reddingswerkzaamheden (bijvoorbeeld indien een achtbaan is vastgelopen) verantwoord en eenvoudig kunnen afdalen. En niet geheel onbelangrijk. Onze veiligheidssystemen zijn geschikt voor meerdere gelijktijdige gebruikers.

 

Functioneel voor elke situatie

 

Elk stadion of pretparkattractie is anders. Naast de standaard producten, welke in de meeste situaties toepasbaar zijn, is maatwerk ook mogelijk zodat altijd de beste oplossing tegen valgevaar in stadions of pretparken kan worden geboden.

Uiteraard is de kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd omdat alle oplossingen van VERTIC volledig gecertificeerd zijn bij oplevering. Voor elke stadion of pretpark de beste valbeveiliging oplossing creëren, dat is ons uitgangspunt.

Collectieve valbeveiliging

Onze projecten

    Retour en haut