Zonnepanelen en Windenergie

Green énergies VERTIC

Groene energie en duurzame oplossingen worden steeds belangrijker in onze maatschappij. Werken op hoogte voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen is hierdoor de afgelopen jaren sterk gegroeid.

 

Zonnepanelen en valbeveiliging

 

De meeste zonnepanelen liggen op een dak c.q. op hoogte. Hoe kan er veilig op het dak gewerkt worden tijdens de installatie of het onderhouden van zonnepanelen? Welke valbeveiliging is toepasbaar zonder dat deze schaduw geeft (of zo min mogelijk) op de zonnepanelen? Welke valbeveiliging is snel en eenvoudig geïnstalleerd en bespaart zodoende veel tijd (en dus geld)?
Dit zijn zomaar een paar vragen welke dagelijks aan de medewerkers van Delta Plus Systems worden gesteld.

Al meer dan vijftien jaar ontwikkelen en produceren wij valbeveiligingssystemen welke specifiek zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen alle soorten klimaten, van de koudste tot de warmste.
Van advies tot engineering en van installatie tot inspectie, wij hebben voor alle soorten werkzaamheden en omstandigheden een oplossing om veilig op hoogte te werken bij het installeren en/of onderhouden van zonnepanelen.

 

De specialist

 

Ongeacht het type of merk zonnepanelen en de constructie waarop deze moet worden geïnstalleerd of onderhouden, er is altijd een passende valbeveiliging oplossing. De engineers van Delta Plus Systems zijn specialist in het werken op hoogte bij zonnepanelen. Zo kan voor elke situatie of omgeving waar zonnepanelen aanwezig zijn de juiste valbeveiliging oplossing worden geadviseerd, geproduceerd en geïnstalleerd.

Onze projecten

    Retour en haut