Cargill te Amsterdam

Cargill levert producten en diensten om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien. Hiermee beoogd Cargill de impact op het milieu te beperken en de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren.

 

Collectief is altijd veilig

 

Uiterst veilig en een speciale kleur zodat het passend is bij de uitstraling van het bedrijf. Dat waren de standpunten van Cargill voor een oplossing om veilig op de daken van de fabriek te kunnen werken. Vertic daarom heeft in samenspraak met Cargill een veiligheidsplan gemaakt met collectieve valbeveiliging als basis.

 

Het resultaat

 

Een van de productieruimtes in Amsterdam is nu voorzien van VERTIC ALTILISSE AP vrijopgelegd hekwerk. Het uit aluminium vervaardigde duurzame hekwerk is geplaatst langs de dakranden en voor de opstaande dakranden. Speciaal voor dit project is het hekwerk uitgevoerd in een speciale gele RAL kleur. Realisatie van het totale project betreft ca. 80 meter hekwerk.

Wil je meer weten over dit project of advies over valbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze valbeveiligingsspecialisten.

Retour en haut