Hekwerk voor Mars

In Oud- Beijerland, ten zuiden van Rotterdam, ligt een hypermoderne voedingsfabriek die zich de grootste voedingsfabriek van Mars Europa kan noemen. Om alle klanten van Mars optimaal te bedienen, levert deze grote fabriek producten in een breed scala van verpakkingen en afmetingen.

 

De wensen van Mars

 

Optimaal veilig werken (op hoogte) is voor Mars altijd het belangrijkste uitgangspunt bij alle activiteiten. De hoogste klasse om veilig op daken te werken is te realiseren met collectieve valbeveiliging (hekwerken). In samenspraak met Mars heeft Vertic daarom een veiligheidsplan gemaakt met hekwerken als uitgangspunt.

 

Veilig werken op alle daken

 

De verschillende daken van de kantoor- productie- en distributiehallen van het Mars complex in Oud Beijerland zijn nu voorzien van VERTIC ALTILISSE AP vrijopgelegd (neerklapbaar) hekwerk. Het uit aluminium vervaardigde duurzame hekwerk is geplaatst langs de dakranden, voor de opstaande dakranden. Realisatie van het totale project betreft ca. 1.450 meter hekwerk.

Wil je meer weten over dit project of advies over valbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze valbeveiligingsspecialisten.

Retour en haut