Daken

ALTILIGNE runner - HLL DELTA PLUS SYSTEMS

Om veilig en comfortabel op een dak werkzaamheden te kunnen verrichten is het belangrijk dat de juiste valbeveiliging is aangebracht. Daarnaast is de toetreding van het dak een belangrijk onderdeel bij valbeveiliging voor daken.

 

Persoonlijk contact

 

Elke omgeving en situatie is anders. Wat is voor mijn dak de beste oplossing tegen valgevaar? Hoe kan ik medewerkers veilig op het dak laten werken? Dit zijn zomaar een paar vragen welke dagelijks aan ons worden gesteld.

Al meer dan vijftien jaar ontwikkelt en produceert Delta Plus Systems valbeveiligingssystemen. Van advies tot ontwerp en van installatie tot inspectie & training, Delta Plus Systems biedt alles voor het veilig werken op daken.

 

Voor elk type dak een oplossing tegen valgevaar

 

Het meest geschikte systeem zal worden samengesteld op basis van persoonlijke wensen en uitgangspunten zoals aantal werknemers, de frequentie van het gebruik, de duur van de gebruikers op het systeem, de ervaring van de gebruikers, de toegang tot het dak, de configuratie van het dak, bewegingsvrijheid en snel en zonder belemmering kunnen lopen.
Plat of hellend en ongeacht de constructie, het assortiment van Delta Plus Systems is zodanig dat voor ieder dak een veilige oplossing kan worden geboden tegen valgevaar.

 

Advies op maat

 

Stuur ons jouw situatie of vraag over het werken op hoogte en wij zorgen voor een passende oplossing. Wij zijn graag van dienst met een advies op maat.
Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Uiteraard doen wij dit gratis en met veel enthousiasme. Zo kan geheel naar wens de optimale oplossing tegen valgevaar op het dak worden gerealiseerd.

Collectieve valbeveiliging

Onze projecten

    Retour en haut