Offshore en Zeevaart

Offshore en Zeevaart

Delta Plus Systems is specialist in valbeveiliging voor offshore en zeevaart. Met onze jarenlange ervaring begrijpen de medewerkers van Delta Plus Systems de uitdagingen waarmee gebruikers te maken hebben bij werkzaamheden op hoogte op bijvoorbeeld zeeschepen en boorplatformen.

 

Veilig op hoogte in een robuuste omgeving

 

Onze engineers hebben een compleet assortiment gebruiksvriendelijke en innovatieve valbeveiliging oplossingen ontwikkeld specifiek voor werkzaamheden op hoogte in de offshore of zeevaart. Hierbij is bewust gekozen voor duurzame kwaliteit en absolute productbetrouwbaarheid. De systemen van Delta Plus Systems kunnen bijvoorbeeld worden blootgesteld aan verschillende extreme weersomstandigheden en omgevingen.

 

Alles voor het veilig werken op hoogte in de maritieme sector

 

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van valbeveiliging in de offshore of zeevaart? Deze vraag wordt ons zeer regelmatig gesteld.

Van advies tot ontwerp en van installatie tot inspectie, wij bieden alles voor het veilig werken op hoogte in de maritieme sector. Op deze wijze kan geheel naar wens worden geadviseerd, geproduceerd en geïnstalleerd. Altijd de beste valbeveiliging oplossing bieden, dat is het uitgangspunt.

Onze projecten

    Retour en haut