Telecommasten

VERTILIGNE

Het betreden van een telecommast dient veilig en comfortabel te zijn. Delta Plus Systems heeft een uitgebreid assortiment veiligheidsvoorzieningen welke speciaal zijn ontwikkeld voor telecommasten.

 

Wat is belangrijk?

 

Het gemakkelijk en veilig op hoogte werken in telecommasten wordt optimaal met de valbeveiliging systemen van Delta Plus Systems. Uitgangspunt voor onze engineers is namelijk altijd dat deze makkelijk, aangenaam en betrouwbaar ondersteunen tijdens het klimmen en dalen van de gebruiker.

Een andere vereiste is dat het systeem eenvoudig kan worden gebruikt om zichzelf comfortabel te positioneren.

 

Veilig zonder concessies

 

Door de jarenlange en wereldwijde ervaring met het veilig werken op hoogte in telecommasten hebben wij complete en duurzame oplossingen die geschikt zijn voor alle soorten masten. Naast het zeer uitgebreide bestaande assortiment, welke in de meeste situaties uitstekend toepasbaar zijn, is maatwerk ook mogelijk zodat tevens in uitzonderlijke situaties steevast de beste oplossing tegen valgevaar kan worden geboden bij het werken op hoogte in telecommasten.

Uiteraard is de kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd omdat alle valbeveiliging van Delta Plus Systems volledig gecertificeerd is bij oplevering. Altijd de beste valbeveiliging oplossing maken, dat is ons uitgangspunt.

Onze projecten

    Retour en haut