Industrie

Installation of an ALTIRAIL on gate for the maintenance of machines

Industriële omgevingen en complexen. Veiligheid is hier prioriteit!

 

Hoe veilig te werken op hoogte?

 

Een belangrijk risico in de industrie is het werken op hoogte. Valgevaar is namelijk een van de meest voorkomende oorzaken van een ongeval. Veel installaties, machines, transportmiddelen en daken maken werken op hoogte noodzakelijk.

Welke valbeveiligingssystemen zijn mogelijk en bieden de juiste veiligheid en gebruiksvriendelijkheid? Deze vraag wordt de specialisten van Delta Plus Systems dan ook vaak gesteld.

 

Altijd een praktische oplossing tegen valgevaar

 

Sterk variërende werkzaamheden en omgevingen vragen om maatwerk in oplossingen. Wij zijn als fabrikant van valbeveiligingssystemen gespecialiseerd in het veilig werken op hoogte en bieden gecertificeerde oplossingen. Afgestemd op de situatie en wensen en eisen van de gebruiker(s).

Met onze jarenlange ervaring in werken op hoogte in een industriële omgeving kunnen betrouwbare, bestendige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke veiligheidssystemen tegen valgevaar worden geboden.

 

Ontzorgen van A tot Z

 

Wij weten dat er veel verschillen zijn bij het werken op hoogte in een industriële omgeving. Wil je meer informatie of persoonlijk advies over valbeveiliging voor jouw werkomgeving? Liever een afspraak op locatie? Geen probleem.

Ontzorgen doen wij graag zoals jij dat wilt. Uiteraard doen wij dit gratis en met veel enthousiasme. Je kunt ons contact formulier invullen of bijvoorbeeld direct contacten met onze valbeveiliging specialist Johan Batens: johan.batens@vertic.nl of 088 – 321 8003.

Onze projecten

    Retour en haut