Gebouweigenaren en VvE’s

VERTIC's ALTILIGNE horizontal lifeline system on flat roof

Zoveel gebouwen en evenzoveel stijlen. Er is geen woning of gebouw identiek in architectuur en structuur. VERTIC heeft veel kennis en ervaring op het gebied van valbeveiliging specifiek afgestemd op de wensen en eisen van gebouweigenaren en Verenigingen van Eigenaren.

 

Voor elke gebouw een veilige oplossing

 

Wie is verantwoordelijk voor een eventueel ongeval tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte? Betreffende aansprakelijkheid is het belangrijk, minimaal datgene te doen wat wettelijk voorgeschreven is. Hierbij realiseren wij ons direct dat, naast het veilig kunnen bereiken van en het werken op het dak, de vormgeving en het ontwerp van de veiligheidsvoorzieningen een belangrijke rol kunnen spelen.

Een optimale afstemming dus tussen de veiligheidsvoorzieningen en het gebouw. Wij hebben daarom valbeveiliging systemen met een oorbaar design, dat past bij alle soorten configuraties en structuren.

 

Esthetisch en toch veilig werken op hoogte

 

Wat is belangrijk? De gebouwbeheerder / eigenaar / VvE is verantwoordelijk dat er op of aan het gebouw op een veilige wijze onderhoud gepleegd kan worden. De valsituatie die het meest voorkomt is een val van een dak!

Als fabrikant van valbeveiligingssystemen hebben onze innovatieve engineers de afgelopen jaren diverse veilige, gebruiksvriendelijke, betaalbare en duurzame oplossingen ontwikkeld om veilig op hoogte te werken zonder de schoonheid van het gebouw aan te tasten.

 

Volledig ontzorgen

 

Wil je meer informatie of persoonlijk advies over valbeveiliging? Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Wij helpen graag zoals jij dat wilt. Uiteraard doen wij dit gratis en met veel enthousiasme. Je kunt ons contact formulier invullen of bijvoorbeeld direct contacten met onze valbeveiliging specialist Richard Philips: richard.philips@vertic.nl of 088 – 321 8002.

Onze projecten

    Retour en haut