Klimmaterieel en Toetreding

Toegangsmiddelen Delta Plus Systems

Op zoek naar een mooie en gecertificeerde kooiladder voor een veilige toegang op hoogte, een overstapbordes voor toegang of doorgang van machines en daken of een looppad om veilig te kunnen voortbewegen op hoogte?

 

Altijd de beste oplossing

 

Alles is mogelijk, want wij ontwikkelen en produceren onder de naam ALTISAFE al jarenlang ladders, trappen, bordessen en kooiladders voor diverse branches en omgevingen. Voor elke situatie: maatwerk is namelijk geen probleem. Zo kan alle klimmaterieel en toetreding van ons geheel naar wens van de opdrachtgever worden geproduceerd en geïnstalleerd.

Met klimmaterieel en toetreding van Delta Plus Systems is iedere uitdaging mogelijk en komt de beste oplossing om veilig op hoogte te komen er altijd.

 

Veiligheid en wetgeving

 

Uiteraard voldoet al onze valbeveiliging aan de hoogste veiligheidseisen. Alle klimmaterialen en toetredingen zijn volledig getest, gekeurd en gecertificeerd: maximale zekerheid! Specialisten van Delta Plus Systems kunnen uitstekend adviseren voor klimmaterieel op maat. Voor elke uitdaging op hoogte de beste en veilige oplossing maken, dat is ons motto.

 

Meer weten?

 

Wij zijn graag van dienst voor vragen of een persoonlijk advies. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Uiteraard doen wij dit gratis en met veel enthousiasme. Je kunt ons contact formulier invullen of bijvoorbeeld direct contacten met onze valbeveiliging specialist Vincent Bras: vincent.bras@vertic.nl of 088 – 321 8007.

Onze projecten

    Retour en haut