Over ons

Delta plus Systemsis fabrikant van valbeveiligingssystemen voor het veilig werken op hoogte en biedt al meer dan 20 jaar duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

Hoogstaand in valbeveiliging

 

Valbeveiliging is onmisbaar daar waar op hoogte gewerkt moet worden. Wij zijn specialist in het veilig werken op hoogte. Met onze jarenlange ervaring in ontwerpen, produceren, adviseren en installeren van valbeveiliging bieden wij passende en innovatieve oplossingen voor iedereen die veiligheidsvoorzieningen op hoogte nodig heeft. Bij Delta plus Systems doen we één ding: valbeveiliging bieden waar we trots op zijn! Zo kunnen we ons namelijk blijvend onderscheiden met betrouwbaarheid, service en veiligheid.

 

Wij helpen graag

 

Op zoek naar uiterst betrouwbare en gebruiksvriendelijke valbeveiligingsoplossingen? Bij Delta plus Systems ben je aan het juiste adres. Van advies tot engineering en van installatie tot inspectie, Delta plus Systems heeft voor alle soorten werkzaamheden en omstandigheden een passende oplossing om veilig en comfortabel op hoogte te werken.

 

Neem gerust contact met ons op of stuur ons jouw situatie of vraag over het werken op hoogte en wij zorgen voor een passende oplossing. Uiteraard rekening houdend met ieders wensen en eisen. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Veilig werken op hoogte zoals door jou gewenst moet het resultaat zijn.

Werken bij

“De klantvraag écht goed begrijpen, buiten de kaders denken. Dat doen we bij Delta Plus Systems met z’n allen; je zoekt elkaar op, we weten waar ieders talenten liggen en zetten die in.”

 

Met elkaar

 

Werken met passie. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en kijken naar de persoon achter de medewerker.

We geloven in openheid en dat brengt ons een waardevolle samenwerking. We hebben plezier in het werk wat we doen en zijn trots op de resultaten die we leveren.

 

Wij zijn

 

  • Hard werken en een goede dosis humor
  • Bevlogenheid en betrokkenheid
  • Trots op onze klanten en elkaar
  • Samen één team.

Ons PBM assortiment

Mobiele valbeveiliging

 

Mobiele valbeveiliging is onmisbaar daar waar op hoogte gewerkt moet worden. Naast de totale dienstverlening op het gebied van permanente valbeveiliging (dakanker, hekwerk, railsysteem, etc.) beschikt Delta Plus Systems daarom ook over een compleet assortiment mobiele valbeveiliging, ook wel Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM’s) genaamd.

 

Delta Plus de juiste PBM

 

Het uitgebreide assortiment mobiele valbeveiliging biedt voor iedere situatie en gebruiker een passende oplossing tegen valgevaar. De mobiele valbeveiliging deskundigen van Delta Plus hebben veel ervaring in het werken op hoogte en zijn daardoor uitermate geschikt in het geven van een goed advies, training en/of keuring.

 

Op zoek naar mobiele valbeveiliging?

 

Kijk dan op de website voor een uitgebreid assortiment Persoonlijke Beschermings Middelen of maak een afspraak met een van de Delta Plus valbeveiliging specialisten.

Retour en haut