Dakveiligheid

ALTILIGNE runner - HLL DELTA PLUS SYSTEMS

Op zoek naar betaalbare dakveiligheid om veilig en comfortabel op een plat dak te werken? Wij hebben voor ieder type dak de juiste valbeveiliging oplossing.

 

Gratis advies op locatie

 

Voor de juiste prijs comfortabele en betrouwbare dakveiligheid. Dat is ons uitgangspunt! Veilig werken op het dak zoals door jou gewenst moet namelijk het resultaat zijn.
Specialisten van Delta Plus Systems kunnen hiervoor op locatie de situatie beoordelen en inventariseren. Op deze wijze is de eerste stap naar dakveiligheid gezet.

 

De optimale keuze in dakveiligheid

 

Samen bespreken we welk systeem het beste kan worden toegepast. Bijvoorbeeld het dakanker van Delta Plus Systems, ALTIFIX, kan als los borgingspunt of in combinatie met een staalkabeltraject, ALTILIGNE, eenvoudig en veilig worden aangebracht op alle soorten daken. Maar ook met andere producten van Delta Plus Systems zoals bijvoorbeeld het hekwerk, ALTILISSE, of railsysteem, ALTIRAIL, kan valgevaar worden voorkomen en is de dakveiligheid gewaarborgd.

 

Service op maat

 

Wij weten dat geen dak hetzelfde is en helpen daarom graag voor een persoonlijk advies. Stuur ons jouw situatie of vraag over het werken op hoogte en wij zorgen, natuurlijk op basis van de wensen en eisen van onze aanvrager, voor een passende oplossing.

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Vanzelfsprekend doen wij dit met veel enthousiasme zodat geheel naar wens optimale dakveiligheid kan worden gerealiseerd.

Dakveiligheid – valbeveiliging speciaal voor jou geselecteerd –

    Retour en haut