Permanente valbeveiliging

Vacature Delta Plus Systems Nederland

Permanente valbeveiliging is een van de specialiteiten van Delta Plus Systems. Naast de mobiele valbeveiliging zoals veiligheidsharnassen, valstopapparaten, karabijnhaken, etc. heeft Delta Plus Systems namelijk ook een volledig assortiment op het gebied van permanente valbeveiliging.

 

Permanente veiligheid voor elk object

 

Voor elke situatie en/of constructie een valbeveiliging oplossing. Dat kenmerkt Delta Plus Systems. Zoals de staalkabel trajecten (Altiligne) en dakankers (Altifix) zijn oplossingen welke veelvuldig in Nederland worden toegepast. De afgelopen 10 jaar zijn gelukkig vele referenties opgebouwd welke met veel genoegen en veilig gebruik maken van de permanente valbeveiliging systemen van Delta Plus Systems . Indien gewenst sturen wij u graag een aantal referenties.

 

Advies op maat

 

Uiteraard is een goed advies op het gebied van permanente valbeveiliging ook heel belangrijk. Niet Iedere situatie en omgeving is immers hetzelfde. De professionals van Delta Plus Systems kunnen een goed advies geven en bovenal het project van aanvraag tot realisatie volledig begeleiden. Permanente valbeveiliging is namelijk maatwerk voor specialisten in het veilig werken op hoogte.

Retour en haut