Valbeveiliging

Delta Plus Systems Quiz - Individual Protection

Valbeveiliging om veilig op hoogte te kunnen werken is een vak. Delta Plus Systems is als innovatieve fabrikant van valbeveiligingssystemen al vele jaren actief op alle gebieden waar op hoogte gewerkt moet worden. Van railsysteem tot hekwerk, van staalkabel traject tot dakanker, voor elk type constructie of object kan Delta Plus Systems een oplossing tegen valgevaar verzorgen.

 

Veilig en goed

 

Alle systemen van Delta Plus Systems voldoen aan of overtreffen de veiligheidsnormen en wettelijke vereisten waardoor valgevaar te allen tijde kan worden voorkomen. Om de kwaliteit van de valbeveiliging producten optimaal te kunnen waarborgen worden deze bijvoorbeeld frequent onderworpen aan diverse veiligheidstesten. Dit gebeurt zowel intern, door de veiligheidsdeskundigen van Delta Plus Systems , als extern, door een daarvoor gespecialiseerd en onafhankelijk bedrijf. Kort gezegd. Delta Plus Systems hanteert een veiligheidsfactor welke vele malen hoger ligt dan door de EN regelgeving gesteld.

 

Altijd de nieuwste normering

 

Zo is bijvoorbeeld de EN795:1996 normering gewijzigd in een nieuwe versie, de EN795:2012. Deze nieuwe EN795:2012 normering is van toepassing in alle Europese landen en stelt nog hogere eisen aan fabrikanten en zorgt zodoende voor meer veiligheid van de klanten c.q. gebruikers. Wacht dus niet langer en installeer alleen nog valbeveiliging welke aan de EN795:2012 normering voldoet.

Goed te weten. Al van toepassing zijnde valbeveiligingssystemen van Delta Plus Systems  zijn al gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering.

Goed te weten. Al van toepassing zijnde valbeveiligingssystemen van Delta Plus Systems zijn al gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering.

 

Wij helpen graag voor een persoonlijk advies

 

De veiligheid van de mens is een gevoelige materie welke door Delta Plus Systems, als specialist in valbeveiliging, zeer serieus wordt genomen op de producten en diensten die worden geboden. Uiteraard zijn de professionals van Delta Plus Systems altijd bereid een persoonlijk valbeveiliging advies op locatie te geven. Van ontwerp tot montage is Delta Plus Systems namelijk dé specialist in valbeveiliging.

Retour en haut