Veilig werken op hoogte

Vacature Delta Plus Systems Nederland

Is veilig werken op hoogte moeilijk en hoe kan ik dit het beste doen? Deze vraag krijgen wij bij Delta Plus Systems dagelijks. Wij houden van begrijpelijke taal en helpen graag met onze kennis en kunde op dit gebied.

 

Valbeveiliging voor elk gebouw / werkomgeving

 

Elke omgeving en situatie is anders. Welke oplossing is voor mijn gebouw(en) dan wel werksituatie de beste oplossing? Hoe kan ik mijn medewerkers veilig op hoogte laten werken? Dit zijn zomaar nog een paar vragen welke vaak aan ons worden gesteld.

 

De specialist in veilig werken op hoogte

 

Al twintig jaar ontwikkelt en produceert Delta Plus Systems valbeveiliging oplossingen. Daarnaast geven wij trainingen over het veilig werken op hoogte en het gebruik van valbeschermingsystemen.

Met deze kennis en ervaring kunnen de medewerkers van Delta Plus Systems voor ieder object met veel enthousiasme een advies op maat geven over het veilig werken op hoogte. Goede, veilige en betaalbare valbeveiliging. Dat is ons motto! Veilig werken op hoogte zoals door jou gewenst moet namelijk het eindresultaat zijn.

 

Meer weten?

 

Heb je geen ervaring met veilig werken op hoogte of benieuwd welke valbeveiliging kan passen voor jouw situatie? Stuur ons foto’s of een tekening en wij maken een passende en werkbare oplossing om veilig op hoogte te werken.

Liever een vrijblijvende afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs voor een persoonlijk advies.

Retour en haut