Veiligheidsrail voor glasbewassing

VvE Bougainville is de belangenvereniging van het schitterende wooncomplex gevestigd aan de Thetfordstraat te Spijkenisse. Een woontoren met een glazen voorgevel en atrium.

 

Rope Access

 

Voor het beheer en onderhouden van de moeilijk bereikbare glazen gevel is voor VvE Bougainville, in samenspraak met Height Specialist, een werkmethode ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van Rope Access. Een praktische oplossing bij werken op hoogte en/of moeilijk bereikbare plaatsen. Rope Access, of in Nederland ook wel industrieel klimmen genoemd, is een methode van werken op hoogte. Hierbij wordt gebruik gemaakt van touwen, klimgordels en andere materialen om (moeilijk gesitueerde) werkplekken te kunnen bereiken. Veiligheid is hierbij de eerste prioriteit!

 

Veilige en werkbare oplossing

 

Om dit te realiseren zijn aan de binnen- en buitenzijde van het complex VERTIC ALTIRAIL veiligheidsrail systemen geïnstalleerd. Deze zijn geschikt als valbeveiligingsvoorziening en voor Rope Access werkzaamheden. Door de unieke geleiding van de meeloper kunnen de specialisten van Height Specialists zich vrij en veilig bewegen, ongeacht de positie van waaruit gewerkt wordt, voor het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden.

Wil je meer weten over dit project of advies over valbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze valbeveiligingsspecialisten.

Retour en haut