Dakveiligheid

Vorige week is Delta Plus Systems gestart met het project ‘Working on Height Fase 1’ bij een groot voedingsmiddelenconcern.

 

Compleet project

 

Na een zeer volledige inventarisatie van de risico’s en het organiseren van de daarbij beste valbeveiligingsoplossingen en de vorige week gehouden kick-off met alle betrokkenen en zijn we nu gestart met hijswerkzaamheden en het uitlopen van de valbeveiliging systemen over de daken.

De komende drie maanden zal steeds zichtbaarder worden wat onze opdrachtgever en Delta Plus Systems verstaan onder veilig werken op hoogte. De daken zullen voorzien worden van hekwerk, veiligheidslijnen en diverse ladders en bordessen. Wij zijn trots en blij in het gestelde vertrouwen en zullen ook dit project met grote zorg verzorgen.

 

Wij staan klaar

 

Elk initiatief om veilig op hoogte te willen werken verdient een goed resultaat. En liefst op een goede en prettige manier. Daarvoor hebben we mensen in huis met veel expertise, ervaring, inlevingsvermogen en natuurlijk de juiste sociaal-communicatieve vaardigheden. Zo kunnen wij veiligheidsoplossingen bieden die jou direct het wauw-effect geven.

 

Sta je ook voor een uitdaging?

 

Neem gerust contact op of stuur ons jouw situatie of vraag over het veilig werken op hoogte en wij gaan je direct helpen naar de beste oplossing. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem natuurlijk. Uiteraard doen wij dit gratis en met veel plezier. Veilig werken op hoogte zoals door jou gewenst moet namelijk het resultaat zijn.

Retour en haut