Vacature Accountmanager Noordoost Nederland

Jouw opdracht

Als Accountmanager heb jij drie belangrijke focusgebieden: distributeurs, resellers en eindklanten. Het is jouw opdracht om met de missie ‘enjoy safety’ in je achterhoofd, een stabiele omzetbasis te creëren bij resellers en distributeurs. Vanuit die positie focus jij meer en meer op eindklanten en realiseer je een vraag vanuit de markt. Zo draag jij bij aan de ambitie van Delta Plus Systems.

 

Wanneer ben je succesvol na een jaar?
Je krijgt meetbare doelen zoals order intake, omzet, bezoeken en het ontginnen van nieuwe productgroepen en branches. Maar het allerbelangrijkste is dat jij dit alles met een lach op je gezicht doet. Het werken met de veiligheidssystemen geeft je energie!

 

Werken bij – Delta Plus Systems : klik hier om te bekijken op YouTube 

 

Ambitie

Werken op grote hoogtes brengt risico’s met zich mee. Iedere dag worden er gebouwen in ons land gemaakt en onderhouden. Dit moet zo snel, efficiënt en veilig mogelijk gebeuren. Delta Plus Systems maakt en installeert al meer dan 20 jaar valbeveiliging systemen die jou als ondernemer of werknemer ontzorgen. Snelle installatie, makkelijk in gebruik en kwalitatief in topvorm. Voor iedere vraag een oplossing. Delta Plus Systems wil de veiligheid in de Benelux vergroten! Bij iedere risicovolle fase, zijn de systemen de oplossing. Het resultaat? Enjoy safety!

 

Cultuur

20 jaar geleden zagen twee broers, die liefhebbers zijn van veiligheid, dat dit anders en beter kon. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is Delta Plus Systems (voorheen Vertic), onderdeel van het internationale Delta Plus, maar zijn zij het familiaire karakter niet verloren. Het zijn enthousiaste go-getters die de markt eens stevig willen opschudden. Veiligheid is niet enkel noodzakelijk, maar ook leuk! Met deze mindset, een gezonde dosis humor, lef en doorzettingsvermogen realiseren zij jaar na jaar hun ambities. Niet voor niets is Delta Plus Best Managed Company 2023 label by Deloitte.

 

Groei

Kansen volop! Streef bijvoorbeeld naar een senior sales rol en groei verder, zelfs internationaal in landen zoals Italië, Scandinavië en het VK. Gebruik interne tools om jezelf te ontwikkelen met leerdoelen, trainingen en cursussen die jou interesseren. Je kunt je specialiseren in iets wat je echt tof vindt en zo opvallen in de branche. Eerst alles ontdekken en dan finetunen, terwijl je meegroeit met het bedrijf!

 

Voorwaarden

Hecht, loyaal en betrokken. Dat is Delta Plus Systems. Wil jij onderdeel zijn van deze enthousiaste groep sales professionals? Mooi! Naast een fijne omgeving, bieden zij je alles wat je nodig hebt om van de rol een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijks leuke activiteiten, passend bij het seizoen; BBQ, kerstuitjes, borrels en ga zo maar door..

 

Wij bieden

– Goed salaris

– Uitstekende pensioenopbouw

– Bonusregeling

– 33 vakantiedagen

– Auto van de zaak, laptop en telefoon

– Opleidingen

 

Wij vragen

– Zelfstartend

– Doelgericht

– HBO niveau

– Affiniteit met industrie

– Sociaal vaardig

 

Solliciteren?

Past deze vacature bij jouw motivatie? Klik hier
Heb je een vraag of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Carlijn.

Mail: c.cornelissen@velde.nl
Mobiel: +31 6 5468 6255
Telefoon: +31 88 6070100

Retour en haut