ALTIFIX Solution : VERTIC energy-absorbing Anchor post

Valbeveiliging op het dak

Valbeveiliging op het dak ter voorkoming van valgevaar kent vele oplossingen. Om veilig en comfortabel op hoogte werkzaamheden te kunnen verrichten is het belangrijk dat de juiste valbeveiliging op het dak is aangebracht.

 

Expert in valbeveiliging voor daken

 

Delta Plus Systems is als specialist in veiligheidssystemen al vele jaren actief op het gebied van valbeveiliging. Voor elk dak heeft Delta Plus Systems een product tegen valgevaar. Zoals het ALTILIGNE staalkabeltraject waarmee veilig en comfortabel op het dak kan worden gewerkt. Ook het aanbrengen van de valbeveiliging systemen is een specialisme. Immers het monteren en gebruiken van de valbeveiliging op het dak mag de constructie niet beschadigen.

 

Comfortabel en gecertificeerd

 

De veiligheidsadviseurs en ingenieurs van Delta Plus Systems hebben met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis hiervoor uitstekende oplossingen bedacht. Valbeveiliging van Delta Plus Systems voldoet en overtreft de veiligheidsnormen. Daarnaast zijn de producten voor diegene welke op hoogte moeten werken ook zeer prettig in gebruik.

 

Onze producten

 

Retour en haut