Van idee naar maatwerk

Een overstapbordes van speciaal formaat, een beweegbaar platform of een trap die naadloos aansluit op de aanwezige installatie. We maken het!

 

Ongekende mogelijkheden

 

Leidingen, transportbanen, buizen, de aan- en afvoerbanen van machines zijn zomaar wat obstakels waar je een veilige overgang of doorgang wenst te creëren. En alle uitdagingen verdienen veilige oplossingen. De overstapbordessen en platformen van Vertic zorgen er daarom voor dat alle aanwezige hindernissen eenvoudig overbrugbaar zijn. Elke situatie en omgeving is anders. Alles is daarom mogelijk, want bij ons kent veilig werken op hoogte geen grenzen.

 

Een veilige werkplek

 

Een platform voor inspectie en onderhoud van machines of technische installaties, een in hoogte verstelbaar platform of een overstapbordes als doorgang bij je machine of over borstweringen op een dak. Wij weten dat ieder project en elke omgeving anders is.

Werk je dus graag veilig, maar wil je ook comfortabel en ergonomisch bezig zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Vertic Specials maken namelijk al jaren geschiedenis dankzij het hoogwaardige en betaalbare resultaat. Jaar na jaar is er door ons ontwikkeld, steeds weer beter. Zo zorgen wij voor ieders veiligheid. Altijd!

 

Van idee naar maatwerk

 

Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen doen? De Vertic specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen je met veel enthousiasme op weg naar de beste en betaalbare oplossing. Neem dus gerust contact op. Wij staan klaar!

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs voor een gratis en persoonlijk advies. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Retour en haut