Vertic in beeld

De afgelopen dagen met een professioneel camerateam op pad geweest naar diverse locaties waar Delta Plus Systems valbeveiliging systemen zijn geïnstalleerd om spectaculaire shots te maken.

 

Blijde gezichten

 

Voor ons als Delta Plus Systems leuk dat op alle locaties waar we zijn geweest en op dat moment de valbeveiliging werd gebruikt men zeer enthousiast was over de aanwezige Delta Plus Systems veiligheidssystemen. De gebruikers waren zelfs altijd bereid persoonlijk in beeld te komen om de valbeveiliging te tonen tijdens hun werkzaamheden op hoogte.

 

Valbeveiliging in live situatie

 

Zo zijn we bijvoorbeeld op de locatie van Stolt te Moerdijk geweest om het gebruik van de ALTIRAIL in beeld te brengen tijdens het reinigen van tankauto’s. De cameraman werd wel een beetje nat van het water vanuit de hoge druk spuit maar het filmmateriaal is tevens op deze locatie ontzettend mooi geworden.

 

A+A veiligheidsbeurs

 

Eind oktober zal Delta Plus Systems met een eigen stand op de A+A veiligheidsbeurs staan. Daar zal de ‘première’ plaatsvinden van de film met in de hoofdrollen onze valbeveiliging systemen als hekwerken, veiligheidslijnen, railsystemen en borgingspunten.

Retour en haut