Ongekende mogelijkheden

Veilig werken op elke hoogte. Altijd. Voor iedereen. Dat is wat wij willen. Onze doelstelling is daarom heel simpel: de valbeveiliging voor onze klanten goed, comfortabel en betaalbaar maken.

 

Voor elk denkbare situatie

 

Bij Delta Plus Systems weten we dat iedere situatie anders is. Daarom wordt onze valbeveiliging altijd geheel op maat voor het betreffende project samengesteld. Passend dus bij de wensen en
eisen, type werkzaamheden en omstandigheden.

Onze opdracht van Hoppenbrouwers voor een project te Tilburg was duidelijk. Een veiligheidsoplossing creëren welke zo min mogelijk zichtbaar mag zijn op een schuin dak met verschillende looproutes.

 

De beste oplossing

 

De railsystemen van Delta Plus Systems zijn zodanig ontwikkeld dat deze onbeperkte mogelijkheden bieden en kunnen worden bevestigd op alle soorten constructies zoals metselwerk, beton en staal. En door de bochten en wissels volledig op maat te maken kunnen de contouren van de constructie eenvoudig en mooi worden gevolgd. Om de oplossing meer een te laten zijn met het dak hebben wij deze zwart gecoat.

Met vele jaren ervaring durven we inmiddels te zeggen dat we altijd de oplossing vinden. Perfect aansluitend op ieders behoefte of werkwijze.

 

Wij staan altijd klaar

 

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen? Neem dus gerust contact op of stuur ons wat foto’s van uw situatie. Wij zorgen snel voor een goede en werkbare oplossing.

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Vanzelfsprekend doen wij dit met veel enthousiasme zodat geheel naar wens de optimale valbeveiliging kan worden gerealiseerd.

Retour en haut