Valbeveiliging en meer ….

Veilig werken op een vrachtwagen was de uitdaging.

 

Valbeveiliging op maat

 

Den Hartogh is een van ’s werelds meest toonaangevende Logistics Service Providers (LSP’s) als het gaat om transport van bulkvloeistoffen en gassen voor de chemische industrie. Met meer dan 19.000 tankcontainers, 7.000 droge bulkcontainers, 400 tanktrailers en meer dan 500 vrachtwagens moet er vaak op hoogte worden gewerkt.

Valgevaar is één van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Valbeveiliging is dus onmisbaar daar waar veilig op hoogte gewerkt moet worden. Delta Plus Systems is fabrikant valbeveiliging oplossingen en mag zich zonder meer expert op dit gebied noemen. Den Hartogh heeft daarom aan ons gevraagd een complete oplossing te maken om veilig en comfortabel op de vrachtwagens te werken.

 

Alles onder één dak

 

Samen met de medewerkers van Den Hartogh welke op hoogte moeten werken is een mooie en werkbare oplossing ontwikkeld. Een railsysteem bevestigd aan de bovenzijde welke bewegingsvrijheid biedt en geen belemmering tijdens het werken op de vrachtauto. Vervolgens heeft Delta Plus Systems naast de valbeveiliging ook gezorgd voor de stalen constructie zodat alles veilig en goed kon worden gerealiseerd.

 

Wij helpen graag

 

Meer weten over onze valbeveiliging oplossingen? Veilig werken op hoogte begint bij contact met ons. De specialisten van Delta Plus Systems hebben namelijk jarenlange ervaring en helpen je met veel enthousiasme op weg naar de beste oplossing. Neem dus gerust contact op. Wij staan klaar.

 

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs voor een gratis en persoonlijk advies. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Retour en haut