Valbeveiliging plat dak

Valbeveiliging plat dak

 

Op zoek naar de beste valbeveiliging om veilig op een plat dak te werken? Wij helpen je kiezen met de beste oplossing voor jou.

 

Voor elk denkbare situatie

 

Veilig werken op hoogte begint uiteraard bij betrouwbaar materieel. Veiligheidsoplossingen waarvan je weet dat het goed zit omdat ze gecertificeerd en bewezen zijn. Een plat dak is perfect geschikt voor het aanbrengen van permanente valbeveiliging. De keuze van het systeem hangt af van de werkzaamheden en de ruimte die aanwezig is.

Onze hekwerken zorgen bijvoorbeeld voor veiligheid én voor gemak. De door ons ontwikkelde hekwerken bestaan uit slechts een paar onderdelen waardoor je het hekwerk van Vertic snel en eenvoudig in elkaar zet. En het biedt optimale veiligheid aan eenieder die toegang tot het dak heeft. Veiligheid voor iedereen, dus ook voor mensen die geen ervaring hebben met werken op hoogte.

 

Veilig werken op platte daken

 

Wij weten dat elke situatie en gewenste werkbare oplossing anders is. Daarom kunnen al onze hekwerken in diverse opstelmogelijkheden worden geplaatst en eenvoudig worden aangepast aan alle soorten complexen en constructies.

Werk je graag veilig en comfortabel op het dak, maar wil je ook de voordeligste valbeveiligingsoplossing? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Goede, veilige en betaalbare valbeveiliging voor iedereen. Dat is ons uitgangspunt! Daarom is hekwerk vaak de juiste keuze. Hekwerk heeft namelijk, in vergelijking tot andere veiligheidsoplossingen, vele voordelen. Zo zijn onze hekwerken………

  • duurzaam met gegarandeerd een lange levensduur
  • nooit meer onderhoudskosten
  • tijdbesparend tijdens de installatie
  • hoeven niet gebruiksklaar te worden gemaakt bij ingebruikname
  • altijd en voor iedereen veilig (onbeperkt aantal gebruikers)
  • ook ideaal te gebruiken tijdens en na de installatie van zonnepanelen
  • al inzetbaar tijdens bouwfase, dus geen tijdelijk hekwerk nodig

 

Ontdek onze service

 

Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen doen? Veilig werken op hoogte begint bij contact met ons. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen je met veel enthousiasme op weg naar de beste oplossing. Neem dus gerust contact op. Wij staan klaar.

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs voor een gratis en persoonlijk advies. Dan kijken we samen naar de beste oplossing. Zo zorgen wij voor ieders veiligheid. Altijd!

Retour en haut