Laat je uitdagen!

Laat je uitdagen!

 

Wij zijn Delta Plus Systems. De beste valbeveiliging oplossing voor jou maken om veilig, comfortabel en betaalbaar te kunnen werken op hoogte. Daar staan wij voor. Voor ons is dat dé uitdaging waarin wij met veel enthousiasme en toewijding onze tanden zetten. Onze inzet is daarom altijd 100%, maar wij vergeten natuurlijk niet om ook lekker te lachen tijdens het werk.

 

Benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen doen?

 

Valbeveiliging is onmisbaar daar waar op hoogte gewerkt wordt en moet daarom dus gewoon perfect zijn. En we halen alles uit de kast om een project, ongeacht de omvang en omgeving, mogelijk te maken. Wat ons betreft mag geen enkele situatie onveilig zijn, elke uitdaging op hoogte verdient een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing. Denken in mogelijkheden.

Wij creëren voor iedere klus een top product, volledig passend bij de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Alles voor hun veiligheid!

 

Ontzettend Delta Plus Systems

 

Bij Delta Plus Systems zijn we eerlijk gezegd nogal eigenzinnig. Wij vinden een valbeveiligingsoplossing goed of niet goed. Dat is niet zwart of wit, dat is passie. Maar bij VERTIC gaan we altijd in gesprek en onderbouwen we onze ideeën. We gaan namelijk eerst op onderzoek uit en komen terug als specialist voor jouw situatie om veilig en goed op hoogte te werken.

Samen met onze opdrachtgevers zijn we één team!

 

Laat je door ons uitdagen!

 

Elk initiatief om veilig te willen werken op hoogte verdient een goede oplossing. En liefst op een betaalbare en prettige manier. Wij weten dat geen enkele locatie hetzelfde is.

Sta je dus ook voor een uitdaging? Neem gerust contact met ons op of stuur ons jouw situatie of vraag en wij gaan direct helpen naar de beste oplossing om veilig op hoogte te werken.

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij maken graag een afspraak.

Retour en haut