Vertic Denemarken

Delta Plus Systems is inmiddels meer dan 15 jaar fabrikant van valbeveiliging oplossingen. De afgelopen jaren heeft Delta Plus Systems een sterke groei doorgemaakt wat heeft geresulteerd in meerdere vestigingen in verschillende landen. Delta Plus Systems heeft inmiddels een groot netwerk van dealers, partners en afnemers. Naast de huidige vestigingen blijft Delta Plus Systems altijd opzoek naar doorgroeimogelijkheden en optimale service voor haar relaties.

 

Dealer Valbeveiliging

 

Delta Plus Systems hecht veel waarde aan vaste dealers en partners om zo de kennis en krachten te kunnen bundelen en het netwerk te verbreden. In Denemarken is Safework een voorbeeld van een bedrijf waar Delta Plus Systems al enige tijd heel prettig mee samenwerkt. Dit heeft onlangs geresulteerd in vernieuwde samenwerking. Delta Plus Systems is dan ook erg trots op het feit dat Safework vanaf heden exclusief Delta Plus Systems vertegenwoordigt als Vertic Danmark.

 

Safework

 

Safework is een Deens bedrijf met jarenlange ervaring in het veilig werken op hoogte. Ze zijn gespecialiseerd in mobiele en permante valbeveiliging. Zowel voor Delta Plus Systems als voor Safework is dit een grote stap deze internationale samenwerking aan te gaan. Met de diverse veiligheidsvoorzieningen van Delta Plus Systems heeft Safework een breed scala aan producten om in elke situatie op hoogte een veilige oplossing te creëren. Dit heeft het afgelopen jaren al geresulteerd in  een aantal mooie projecten. Meer weten over Vertic Danmark? Klik hier voor de website.

Retour en haut