ALTIRAIL LR-new product

Welkom bij de gloednieuwe ALTIRAIL LR in het gamma valbeveiligingen van DELTA PLUS SYSTEMS!

Veilig werken op hoogte. Altijd. Voor iedereen en elke situatie. Met trots presenteren wij onze nieuwe oplossing, de ALTIRAIL LR.

 

Nieuwe en unieke valbeveiliging

 

Met een overspanning tot wel 8 meter is dit prachtige nieuwe product ontworpen om constructies te voorzien van valbeveiliging waar de beschikbare bevestigingssteunen ver uit elkaar staan. Een ideale oplossing om bijvoorbeeld vrachtwagen portalen te beveiligen.

Veelzijdig, het kan worden aangepast aan elk type structuur, van de dunste tot de dikste, dankzij het uitgebreide assortiment bevestigingssteunen.

De ALTIRAIL LR combineert perfect gebruikscomfort en veiligheid, dankzij de mooie roestvrijstalen meeloper, uitgerust met 2 haken voor versterkte veiligheid en robuuste wielen voor een uiterst soepele geleiding.

 

Het Delta Plus Systems team staat voor u klaar

 

Elk situatie om veilig op hoogte te willen werken verdient een goed resultaat. En liefst op een prettige en betaalbare manier. Daarvoor hebben wij specialisten in huis met veel kennis, ervaring, inlevingsvermogen en natuurlijk de wil om de perfecte oplossing voor u te realiseren.

Heeft u een uitdaging om veilig op hoogte te werken? Neem gerust contact met ons op of stuur ons uw situatie of vraag en wij gaan u helpen naar de beste oplossing.

Wenst u liever een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij helpen graag!

Retour en haut