Vacature Accountmanager België

Wat is jouw opdracht?

 

Waar op hoogte gewerkt wordt, is valbeveiliging onmisbaar. Onderhoud aan dak, gebouw, brug of mast is iets waar je als ondernemer of werknemer zo min mogelijk hinder van wilt ondervinden. Het moet zo veilig en efficiënt mogelijk gebeuren. Al meer dan 20 jaar is Delta Plus Systems fabrikant van valbeveiligingssystemen die je veilig laten werken op hoogte.

 

Delta Plus Systems = valbeveiliging.

 

Sinds de oprichting heeft Delta Plus Systems maar één doel: goede, veilige en betaalbare valbeveiliging. Dat is het uitgangspunt! Het resultaat? Alle klanten moeten werken op hoogte zoals gewenst. Denk je aan veilig werken op hoogte, dan denk je aan Delta Plus Systems.

 

OPDRACHT

 

Het is jouw opdracht om bij te dragen aan een zo veilig mogelijke en efficiënte werkomgeving in de bouw en industrie in België. En zo het marktaandeel te vergroten. Jouw focus ligt op het verder uitbouwen van de industrie door o.a. kansen te benutten in de haven van Antwerpen. Met als concreet doel: een groei van 10% in marktaandeel over 1 jaar.

Jaar 1: Je bent een onmisbare schakel van het team geworden. Daarnaast boek je ook successen in de markt en weet je instinctief de behoefte van jouw klanten te inventariseren. Je creëert een optimale win-win situatie.

Na jaar 1: Je bent up and running! Het gezicht van Delta Plus Systems. Je draagt bij aan de groei, ontwikkeling én ambitie van Delta Plus Systems! Niet alleen in de omzet, maar je draagt ook bij aan de veiligheid van alle klanten! Zo maak je hen ambassadeurs en ben je samen succesvol!

 

Hoe ga je dat aanpakken?

 

KWALITEIT EN INNOVATIE

Delta Plus Systems zorgt ervoor dat het plaatsen van valbeveiliging zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurt. Klanten moeten Delta Plus Systems herkennen om kwalitatieve en innovatieve producten. En daar ga jij voor zorgen! Bij zowel eindklanten als dealers weet jij de behoeften vrij snel te doorgronden. Door jouw klantgerichte houding en affiniteit met de industrie, worden zij blij van jou!

 

ADVIES

De kern van deze rol is het totaal ontzorgen van jouw klanten. Uiteindelijk moeten zij bij jou terecht kunnen voor al hun vragen over valbeveiliging. Jij maakt vervolgens een afspraak voor advies op locatie. Je krijgt te maken met verschillende beslissers zoals veiligheidsexperts en de technische dienst. Als sales professional ben je in staat om nieuw marktaandeel te veroveren en weet je quick wins te combineren met de opbouw van lange termijnrelaties.

 

OPEN VIZIER

Jij weet steeds de juiste ingangen te creëren en nieuwe gebieden te ontginnen. Je bent veel onderweg en ook tijdens jouw autorit zijn jouw ogen wagenwijd open. Een nieuwbouw project? Een nieuw wooncomplex? Verouderd hekwerk? Allemaal signalen voor jou om even te stoppen en een kaartje achter te laten. Ook bestaande relaties verlies jij niet uit het oog. Delta Plus Systems staat bekend om haar innovatie en je praat jouw klanten graag bij!

 

Wat breng je daarvoor mee?

 

 • Zelfstartend, doel- en resultaatgericht, winnaarsmentaliteit, vasthoudend
 • Jij krijgt energie van new business realiseren bij zowel dealers als eindklanten
 • Je hebt affiniteit met de industrie en weet behoeften direct te doorgronden
 • Sociaal; verbindende factor binnen de hele keten
 • Communicatief vaardig; goede kennis van de Nederlandse taal, Frans is een pre
 • Energie en motivatie; je hebt een hoge gunfactor en iedereen werkt graag met jou samen

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

 • Een uitdagende rol waarin autonomie en verantwoordelijkheid key zijn; jij bent de basis voor het verdere succes in België
 • De vrijheid om jezelf helemaal uit te leven binnen deze commerciële functie
 • Een super enthousiast team waarbij resultaat, fun en innovatie centraal staan
 • Diversiteit aan klanten, veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een auto, laptop en telefoon

 

Heb je interesse?

 

En wil jij samen jouw collega’s Vertic synoniem maken voor valbeveiliging?

 

 

Vacature is vervuld

 

Maar heb je interesse om bij ons te komen werken in een andere functie? Bel gerust met Carlijn (+31 6 5468 6255).

Retour en haut