ALTILIGNE runner - HLL DELTA PLUS SYSTEMS

Valbeveiliging

Valbeveiliging om veilig op hoogte te kunnen werken is een vak. Delta Plus Systems is als innovatieve fabrikant van valbeveiligingssystemen al vele jaren actief op alle gebieden waar op hoogte gewerkt moet worden. Van railsysteem tot hekwerk, van staalkabel traject tot dakanker, voor elk type constructie of object kunnen wij een oplossing tegen valgevaar verzorgen.

 

Veilig en goed

 

Alle systemen van Delta Plus Systems voldoen aan of overtreffen de veiligheidsnormen en wettelijke vereisten waardoor valgevaar te allen tijde kan worden voorkomen. Om de kwaliteit van de valbeveiliging producten optimaal te kunnen waarborgen worden deze bijvoorbeeld frequent onderworpen aan diverse veiligheidstesten. Dit gebeurt zowel intern, door onze veiligheidsdeskundigen, als extern, door een daarvoor gespecialiseerd en onafhankelijk bedrijf. Kort gezegd. Wij hanteren een veiligheidsfactor welke vele malen hoger ligt dan door de EN regelgeving gesteld.

 

Altijd de nieuwste normering

 

Zo is bijvoorbeeld de EN795:1996 normering gewijzigd in een nieuwe versie, de EN795:2012. Deze nieuwe EN795:2012 normering is van toepassing in alle Europese landen en stelt nog hogere eisen aan fabrikanten en zorgt zodoende voor meer veiligheid van de klanten c.q. gebruikers. Wacht dus niet langer en installeer alleen nog valbeveiliging welke aan de EN795:2012 normering voldoet.

Goed te weten. Al van toepassing zijnde valbeveiligingssystemen van Delta Plus Systems zijn al gecertificeerd en beschikbaar conform de nieuwe EN795:2012 normering.

 

Wij helpen graag voor een persoonlijk advies

 

De veiligheid van de mens is een gevoelige materie welke door ons, als specialist in valbeveiliging, zeer serieus wordt genomen op de producten en diensten die worden geboden. Uiteraard zijn wij altijd bereid een persoonlijk valbeveiliging advies op locatie te geven. Van ontwerp tot montage is Delta Plus Systems namelijk dé specialist in valbeveiliging.

 

Meer weten?

 

Heb je geen ervaring met valbeveiliging of benieuwd welke oplossing (minimaal) kan passen in jouw situatie? Stuur ons foto’s of een tekening en wij maken een werkbare en betaalbare oplossing om veilig op hoogte te werken.

 

Liever een vrijblijvende afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs.

Retour en haut